torsdag 7 april 2016

Ett Blomster inlägg!

Jag har fått jobba lite extra med det jag verkligen ÄLSKAR...BLOMMOR!!! Under Mars månad var jag och jobbade i en blomsteraffär...underbart om du frågar mig.Goa tjejer och verkligen jättekul att få tillfälle att jobba med det jag tycker så mycket om.
Jag tog tjänstledigt från mitt vanliga jobb för att få jobba i blomsteraffären.Härligt att få vara kreativ.
Jag gick som på......."SOM SMÅ LÄTTA MOLN" (Armbandet finns i min webbutik,tryck på länken BLOMSTERSKATT som finns längst upp på sidan)
Drömde mig tillbaka lite gran....när jag var till Amsterdam för 2 år sedan en underbar stad att besöka på våren,kan varmt rekomendera detta.Här en bild från när jag låg i gräset och fotade vackra tulpaner.Ett paradis att vara och gå runt och titta på vackra blommor på.
Vill önska er en skön fortsättning på veckan....och hopp om att våren kommer tillbaks igen..... EFTER REGN KOMMER SOLSKEN... :) Kram Ulrika

3 kommentarer:

 1. Så fina bilder..

  Kram Maidi

  SvaraRadera
 2. Så härligt att du får göra det du älskar. Och så vackra armband.
  Ha en fin helg.
  Kram Agneta

  SvaraRadera
 3. Härligt Ulrika! :) Jag blir glad bara av att läsa och kan riktigt se dig sväva fram. Strålande glad. Är så glad för din skull Ulrika. :)

  Sköt om dig!♥

  Kram Lotta

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar,ingen blir gladare än jag.Ni som inte har en blogg kan trycka på anonym användare för att göra ett inlägg.Kram på er!