onsdag 17 oktober 2012

En "sneakpeak"!!!!!

........Jag är så lycklig....jag är så lycklig.....;))) Idag visar jag er en liiiiiiten "teaser" på vad som komma skall med mina armband......VAD har jag NU hittat på?!???? Ja,det skulle ni allt bra gärna vilja veta.....men det får ni inte......INTE riktigt än.Just nu tänker jag bara ta mig "Tid att njuta" en  stund......:))))
......"Lek dig fram i livet".....ett motto som jag nog ska börja tänka på  att göra lite mer.....och med denna sätter jag punkt för dagens inlägg......fortsättning följer ......på... Fredag!!!!!;)))))) Kraaaaaaaaaaaaaaaaam Ulrika

5 kommentarer:

 1. Bara så fina bilder med supersöta smycken.Ja nu blir jag bara så nyfiken vad skoj och spännande det låter.Men ta dej nu tid att njuta och mysa.Ha en härlig dag underbara du .Kramar Rita ♥

  SvaraRadera
 2. Låter spännande .... vad har du nu hittat på :-)
  Ja vad vore livet om man inte lekte sig fram , man får det så mycket roligare om man inte alltid är så seriös eller tar så allvarligt på saker och ting.
  Ha en bra dag
  Kraaaam Bittan

  SvaraRadera
 3. Fiiina! Det åter spännande, ja det är väl bara att vänta tills på fredag då=)

  Sköt om dig vännen!
  KRAM!

  SvaraRadera
 4. Nu blir jag nyfiken får väl hålla mig et tag till! Må så gott stor kram från vännen Maria

  SvaraRadera
 5. Hmmm... Något har hänt. Fredagen har passerat och vi hänger här, fortfarande nyfikna!
  Kram!

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar,ingen blir gladare än jag.Ni som inte har en blogg kan trycka på anonym användare för att göra ett inlägg.Kram på er!